fbpx
Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

marketing

Egyedi animációs videó készítés, mely fokozza a Céged iránti érdeklődést és növeli a bizalmat és a hirdetési költségeidet csökkenti, mégis hozza az eredményeket... Jól hangzik nem?

Animációs videó készítés

Miért jó egy animációs videó készítés?

Tegyük fel, hogy van egy olyan terméked vagy szolgáltatásod, amit el akarsz adni és be akarod mutatni, hogy milyen problémákat old meg, hogyan segíti az ügyfeleidet és milyen előnyökkel jár.

Vajon hány oldalt kellene írnod, hogy érzékletesen bemutasd ezt? ...és tudod manapság az emberek nagy része nem szeret olvasni.
Egy remek példa erre: Hány oldalt kellene írnod, hogy leírj egy naplementét egy olyan embernek, aki még sosem látott ilyet?

Helyette nem lenne egyszerűbb egy másfélperces animációs videót készíttetned, amely rövid idő alatt érzékletesen be tudja mutatni termékedet / szolgáltatásodat?


Ideastyle - Animációs videó készítés


Jobban teljesít egy animációs videó a hirdetésben, mint a sima posztok!

Social média felületeken egyértelműen jobban tarolnak a videós elérések, mint a sima posztok. A Felhasználók a hírfolyam görgetése közben könnyedén átsiklanak a szöveges tartalmakon, a képeknél 1-1 másodperceket elidőznek és csak akkor mennek bele a bejegyzésbe, ha valami igazán megkapóval találkoznak.... Ellenben egy videó, amely azonnal elindul, amikor megjelenik hosszú másodpercekre lefoglalja a böngészők figyelmét és át tuja adni azokat az információkat, amelyeket el akarsz juttatni a célcsoportodhoz.Több elérést szeretnél? Érdemes elgondolkozni az animációs videó készítésen.

Egy videós bejegyzést átlagosan 10x több megtekintést / interakciót képes elérni. Egy animációs videó ráadásul komolyabb hatást kelt a potenciális vevőidben. Mindenki tudja, hogy egy animációs videó komolyabb költséggel jár és csak a komolyabb cégek szoktak publikálni ilyet.

Ha emelni akarod a Céged értékét reklámoz videókkal / animációs videókkal és nagyobb eredményeket fogsz elérni. Olyan cégek, akiknek nem túl látványos a munkafolyamatuk vagy nem túl izgalmas előszeretettel fordulnak az animációs videó készítéshez.Készítsünk neked egy profi animációs videót?

Ha érdekel téged, hogy legyen cégednek egy profi animációs videója, vedd fel velünk a kapcsolatot! Segítünk megalkotni egy olyan koncepciót és megvalósítani azt, amely magasabb szintre emeli Céged megjelenését és eredményesen mutatja be szolgáltatásaidat / termékeidet.
Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Küldés

Elismerő vélemények: