Ideastyle - Kiterjesztett valóság
Ideastyle

Kiterjesztett valóság

A kiterjesztett valóság (angolul augmented reality, AR) a valóság egyfajta virtuális (látszólagos) kibővítése. Egy alkalmazás segítségével egy kiterjesztett valóságos tartalommal ellátott grafikai elemre ha rávisszük a telefonunk kameráját, akkor virtuális elemeket láthatunk. Például gombokat egy névjegykártya oldalán melyekre kattintgathatunk vagy egy 3 dimenziós autót vagy egy komplett kertesházat.

A kiterjesztett valóság segítségével egyetlen kép képes bemutatni egy egész ingatlant, kőolajtelepet, autót vagy akár egy földalatti gépészeti rendszert is. A segítségével minden területen meg lehet növelni az értékesítést.

A kiterjesztett valóság a legújabb és legmodernebb marketing eszköz, mely segítségével robbanásszerűen lehet belekerülni a köztudatba mivel rendkívüli technikai újdonságról beszélünk mely lenyűgözi a felhasználót, aki tovább mutogatja ismerőseinek ezáltal vírus szerűen terjed a hír az adott cégről aki a kiterjesztett valóságot alkalmazza.

A kiterjesztett valóságban végtelen megjelenítési lehetőség van. Egy képen akár megjelenhet egy 3 dimenziós obijektum (ház, ember...) vagy elindulhat egy videó de akár interaktív gombokat és komplexebb programokat is bele lehet rakni.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Egyedi névjegykártya

Névjegykártyád mellett a térben kattintható gombok jelennek meg

Ideastyle
Ideastyle

Videós megjelenés

Egy grafika helyén elindul a videód kiváló minőségben, és hanggal együtt

Ideastyle
Ideastyle

3D-s modellek

Egyedi, körbejárható modell jelenik meg. Akár egy ingatlan, autó...

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70/613-0233
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.