Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

A megfelelő logó

Rendszerint mindenkinél száguldoznak a gondolatok, amikor egy logó koncepció megszületéséről van szó.

Ideastyle

marketing

Ideastyle

Milyen elvárásokat kell lefektetni egy logó elkészítése előtt?

Amit sokan elfelejtenek, hogy egy ötlet vizuális elképzelése nem egy koncepció még, ugyanis ilyenkor előfordul, hogy fizikálisan megszerkesztve már nem is annyira tetszik, amit először megálmodtunk. Rengeteg szempontnak kell, megfeleljen, hiszen egy webdesign illetve egy vállalati arculat legfontosabb kezdő eleme is lehet. Meg kell állapítani a célközönséget, és azt is hogy hol szeretnénk nekik megmutatni. Elképzeljük színes környezetben, de mi van, ha csak fekete fehéren tudják akár kinyomtatni? Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor egy filmben megtetszik egy zene, vagy egy videó klip, és aztán az autóban hallgatva már nem annyira fog meg a dal. Ez azért van mert az első élmény vizualitással együtt ért, és bizony képek nélkül már nem olyan izgalmas.

RavenGroup

 

Hol használhatunk fel egy logó tervet?

Fontos a környezet, amiben használni kívánjuk, és előre tekintsünk, ha egy vállalkozási profilt bővíteni szeretnénk a jövőben, a logó nem állítson akadályokat. Lehessen akár csak képként szöveg nélkül használni, mondjuk például egy pecséten, vagy cégtáblán akár csak betűkkel. Különböző textúrákon, színek játékával, megvilágítva, árnyékolva .... és még 100 olyan módon, amit el sem képzeltünk előtte. A legfontosabb persze hogy egyértelműen megmutassa mivel is foglalkozik a vállalkozás, mindamellett, hogy profi, bizalomkeltő hatást kelt. Sokszor a logót látod meg a termék előtt, és nem fordítva. Mint ahogy megnyer mielőtt egy szolgáltatásról érdeklődsz és kiépíti a bizalmat, ami alapján el tudod dönteni ezt kerested e vagy sem.

Creall

 

Lehet-e egy meglévő logó egy új profil alapja?

A válasz igen. Rengeteg partnerünknek csináltunk egy meglévő koncepció alapján új logó tervet. Lehet, hogy sok éven át megállta a helyét a piacon, de a trendek és a technikai újítások bizony változnak, cégek bővülnek és bővítik termékeik és szolgáltatásaik palettáját.

FreedomUnity

 

Lehet-e embléma és kép nélkül jó egy logó?

Egy logó tökéletesen megformálható mindenféle képi elemek nélkül is. A megfelelő színek, idomok, karakterek rajzos megvalósítása, a megfelelő betűtípus kiválasztása igenis be tudja mutatni a stílust és minőséget, amit képviselni szeretnénk.

MegbízhatóTetőfedő

 

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.