Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Az első benyomás megismételhetetlen

Miért viseljük annyira a szívünkön ügyfeleink weboldalának minden egyes kis részletét?

Ideastyle

marketing

Ideastyle

Weboldalad minősége = a terméked minősége?

Manapság, ha egy adott szolgáltatást vagy terméket keresünk, nem az utcán sétálva fedezzük fel, hanem 2 másodperc alatt, az otthon melegéből vagy akár útközben, az internetes keresőnkbe írjuk be. Pillanatok alatt tudunk válogatni számos találat közül, de valószínűleg nem szeretnénk sok ideig bogarászni, így több szempont alapján döntünk.

Autóhonosítás

 

Szeretünk-e sok ideig válogatni?

A válasz valószínűleg nem, hisz ezért nem az utcán barangolva válogatunk, hanem minél gyorsabban szeretnénk a lényegre térni. Ezért az első dolog, ami nagyban befolyásolja a weboldalad népszerűségét, az az, hogy a keresőmotor első oldalára kerülsz-e az adott kulcsszóval. Ha már oldalakon keresztül kell böngészni, alább hagyhat a lelkesedés és a bizalom, hisz valószínűleg nem olyan népszerű az adott szolgáltatás vagy termék, elbizonytalanodhat az ügyfél a hatékonyságot illetően.

BPSzerviz

 

A weboldal arculata

Ha már az első oldalra kerültünk, még erősebb lesz a konkurencia, ezért még fontosabb, hogy a te terméked vagy szolgáltatásod legyen az, ami igazán megfogja az ügyfelet. Ehhez elengedhetetlen, hogy a weboldalad azt a színvonalat és minőséget sugallja, amit megérdemel a terméked vagy a szolgáltatásod, és amit büszkén képviselsz. Tekintsd ezt egy hosszútávú befektetésnek, ami biztosan meg fog térülni.

SFTargoszer

 

A termékhez társuló szöveg

Az első benyomás azon is múlik, hogy te mit mondasz a termékedről. Fontos kiemelned, hogy mitől különleges a te terméked, valamint, hogy te mitől tartod kiemelkedőnek azt. Amennyiben prémium terméked van, az csak akkor lehet hiteles, ha a termék marketingje is prémium.

Stihl-Kanizsa

 

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.