Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Joomla honlap készítés, weboldal készítés

A Joomla a világ egyik legismertebb tartalomkezelő rendszere, mivel számtalan egyedülálló funkcióval rendelkezik. Mik a legnagyobb előnyei?

Ideastyle

marketing

Ideastyle

CMS rendszer

A CMS rendszer, amilyen a Joomla is, azt jelenti, hogy a felhasználónak bármilyen szakmai ismeret nélkül is lehetősége van a weboldal elkészülte után a tartalom kezelésére. Ez azt jelenti, hogy laikusként is tudsz feltölteni a vállalkozásod weboldalára referenciákat, bejegyzéseket vagy termékeket. Ezt meg is mutatjuk, hogyan csináld és egyáltalán nem bonyolult.

Garboda

 

Ahogy fejlődik a vállalkozásod, úgy tud fejlődni a weboldalad is Joomlával

A Joomla másik hatalmas előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen weboldal készíthető vele, legyen az egy bemutatkozó oldal, egy blog vagy egy webshop. Amennyiben eleinte még nem szeretnél webshopba fektetni, később a weboldal tovább bővíthető webshoppá.

GyáliKisgép

 

A Joomla SEO barát?

(Mi az a SEO? Részletesebben olvashatsz róla ebben a cikkünkben.) A Joomla ebben is kiváló, ugyanis keresőoptimalizálás-barát módon lett kialakítva a sokféle választható bővítményével, amik nagy segítségre vannak a tecnikai beállításokat illetően.

HajduInvestKft

 

A Joomla biztonsága

A Joomla biztonsága sokkal jobb a nagyon népszerű WordPresshez képest. A Joomla egy nagyon biztonságos CMS, így nagyon kicsi az esélye annak, hogy feltörjenek egy Joomla alapú weboldalt, éppen ezért is olyan népszerű, jelenleg kb. 2,5 millió weboldalon fut a világon. A biztonságot ezen kívül mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy olyan neves cégek is használják, mint a Harvard University, az IKEA vagy a LINUX.

 

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.