Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Keresőoptimalizálás - Kerülj a Google első oldalára

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weboldalad hirdetési költség nélkül kerüljön a rád jellemző kulcsszavakkal a keresés minél előbbi pozíciójába, ezáltal növelve a forgalmadat.

Ideastyle

marketing

Ideastyle

A leghatékonyabb módszer a weboldal általi bevétel növelésére

Magyarországon a keresések 97,15%-a a Google-ön történik, míg mobil eszközökön ez az arány 99,33%. A leghatékonyabb módszer arra, hogy a weboldalad magas, hosszútávú költségek nélkül a keresési találatok listájának elejére kerüljön, és nagyobb legyen a forgalmad, valamint a bevételed általa, az a SEO keresőoptimalizálás.

SafeLaser

 

Mi az a SEO optimalizálás?

3 féle SEO-t is megkülönböztetünk. Ilyen a technikai SEO, az on-page SEO, illetve az off-page SEO. A technikai SEO a weboldal beállításaiban és felépítésében támogatja az optimalizálást, segítve azt, hogy a keresőmotorok egyszerűen fel tudják térképezni és indexelni a weboldal tartalmát. Ez az alapja annak, hogy organikusan legyen forgalma a weboldalnak. Az on-page SEO alkalmával az oldalon lévő tartalmat és elemeket optimalizáljuk. Az off-page SEO lényege az adott oldal hitelessége és megbízhatósága, amit a linképítés által lehet elérni.

WimGroup

 

Milyen a jól SEO optimalizált oldal?

A jól SEO optimalizált oldal lényege, hogy nem csak a Google keresőre van tökéletesen optimalizálva, de mindezt úgy, hogy a felhasználói élmény is megmarad. Ez már egészen a weboldal dizájnjának tervezésétől kezdődik, kiváló csapatmunkát és összhangot igényel.

Tetofedo-Badogos

 

Keresőoptimalizálás a nagyobb bevétel és a felhasználói élmény érdekében

Te hány oldalon keresztül szoktad nézegetni a keresési eredményeket, amikor valamit keresel a Google keresőjében? Ugye, hogy általában csak az első oldalon lévő találatokat nézed meg? Ezzel mások is így vannak, ezért nagyon fontos, hogy a vállalkozásod weboldala az első oldalon legyen ahhoz, hogy növelhesd a bevételed és a látogatottságod. Ezen felül, ha a látogató megtalálja a weboldalad, fontos, hogy mit üzensz általa. Amennyiben sok tartalmat talál rajta, azt látja, hogy foglalkozol a weboldaladdal, azzal azt üzened, hogy fontos számodra a minőség az adott szolgáltatással vagy termékkel, valamint az ügyfelek kezelésével kapcsolatban is.

Stihl-Paks
Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.