Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Live chat?

Elsőre mindenki irtózik a gondolattól hogy ilyesmi funkcióval lássa el weboldalát vagy webshopját. Az irritáló ablakocska ugrik be a szemünk elé a „Miben segíthetek?”...

Ideastyle

marketing

Ideastyle

Live chat?

Elsőre mindenki irtózik a gondolattól hogy ilyesmi funkcióval lássa el weboldalát vagy webshopját. Az irritáló ablakocska ugrik be a szemünk elé a „Miben segíthetek?” kérdéssel, amit azonnal kinyomnánk.

Nem is gondolnád, hogy hány embernek esik jól, ha azonnali segítséget kaphat felmerülő kérdéseire, problémáira. Ám ez többek között kapacitást is igényel a cég részéről.

 

Viszont...

Sok nem ismert funkciója is lehet egy ilyen programnak, amivel nincseneksokantisztában.Pontosan nyomon követhető a látogató útja, mire kíváncsi az oldaladon, melyik aloldalon mennyi időt tölt el. Egészen elképesztő statisztikákra lehet szert tenni.

Kiderül például a Google vélemények fontossága, mert ha jól megfigyeljük sokkal többen nézik meg elsőre, mintahogy elkezdenek keresni a termékek vagy szolgáltatások között.

 

Hirdetésekhez is nagyon hasznos...

Továbbá hatalmas szerepet tölthet be hirdetési kampányokban. Érdemes megfigyelni mi érdekli az embereket, és aszerint belőni a célközönséget egy-egy hirdetésben, vagy akár egy landing oldal kialakítására is fényt kaphatunk. Hirdetési kereteket csoportosíthatunk át, optimalizálhatjuk egy kampányra fordított költségkeretünket, magasabb eléréseket produkálhatunk, több kattintást, több látogatót...és végül több vásárlót.

 

Az információ, mint eszköz...

Az információ a legértékesebb alapanyaga egy vállalkozásnak... Ha ismered a vásárlóidat, ki fogod tudni szolgálni őket.

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70/953-7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.