Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Miért kell sok szöveg a weboldalra?

A weboldal designja önmagában is lenyűgözően tud mutatni, minimális szöveggel, de akkor miért fontos, hogy sok szöveg legyen a weboldalon?

Ideastyle

marketing

Ideastyle

Add át a terméked minőségének értékét szöveggel

Neked mitől különlegesebb a szolgáltatásod vagy a terméked a többinél? Mi az, ami miatt azt kell választania a weboldalad látogatójának? Ezt az egyik legfontosabb átadnod az ügyfeleidnek vagy vásárlóidnak, hogy biztos legyen abban, hogy a legjobbat választja. Ezt nem tudod másképp, csak ha érthetően megfogalmazod számára, miért azt válassza, amit te próbálsz eladni neki.

TopTeam

 

A sok szöveg a Google barátja

A sok szöveg nem mindegy, hogy miből áll. Azon kívül, hogy a felhasználó számára is érdekesnek kell lennie, a Google számára is hasznos, ha sokszor szerepel benne az adott kulcsszó. Pontosabban számodra hasznos, a Google számára pedig kiemeltebb pozícióba kerül, azaz az első oldalra, amit a felhasználók a leggyakrabban böngésznek. Hogyan kerülj a Google első oldalára? Arról ebben a cikkünkben olvashatsz részletesebben.

Villámklíma

 

A sok szöveggel hiteles leszel

Az, hogy minden egyes részletet tudsz a saját termékedről vagy élvezettel írsz sokat a szolgáltatásodról, egyfajta hitelességet és megbízhatóságot sugall a vásárlóidnak, hiszen, ha valaki szereti csinálni azt, amit csinál, az valószínűleg jól is csinálja azt és odafigyel a minőségre.

TopStihl

 

Fontos, hogy a vásárlóid választ kapjanak minden kérdésükre

A mai felgyorsult világban azonnal szeretnénk megkapni minden szükséges információt. Nincs kapacitásunk telefonálni vagy hosszasan e-mailezni amiatt, mert egy weboldalon nem kapunk meg minden adatot, amire szükségünk lenne ahhoz, hogy az adott termék mellett döntsünk. Ezért ahhoz, hogy a vásárló 100%-osan biztos legyen a döntésében, fontos, hogy átlátható felületet kapjon arról, amit vásárolni szeretne, a megfelelő információkkal.

Surron

 

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.