Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Professzionális weboldal készítés

Mitől lesz professzionális egy weboldal és hogyan lehet a tied professzionális weboldal? Számos vállalkozás nem tudja meghatározni, hogy...

Ideastyle

marketing

Ideastyle

Számos vállalkozás nem tudja meghatározni, hogy milyen célja van a weboldalnak és milyen elvárásaik vannak tőle, pedig a cég életében a honlap az elsődleges értékesítési felület (van, ahol az egyetlen). Ma, ha egy vevőnek szüksége van valamire, beüti a keresőben és a Google első oldaláról szemezget magának.

Csak 10 másodperc... mégis mennyi múlik rajta

Az első 10 másodpercben van esélyed megnyerni a látogatók szimpátiáját és felkelteni annyira az érdeklődésüket, hogy lejjebb görgessenek. Ha az első benyomással nem találsz be, bezárják a honlapodat és nem sok esélyed van rá, hogy a lelépett látogatók valaha is visszatérnek hozzád.

Annak az embernek, aki nem ismer a honlapod adja meg a Te hitelességedet. Mi segítünk neked, hogy a honlapod a lehető legmagasabb színvonalon mutassa be vállalkozásodat potenciális ügyfeleidnek.

 

Ideastyle

 

Professzionális weboldal a legjobb értékesítőd!

Egy professzionális honlap elegánsan, innovatívan mutatja be cégedet és olyan szakértelmet tükröz, amely megfogja látogatóidat, bizalmat ébreszt bennük és szakértői státuszba helyeznek téged.
Ha felül akarsz kerekedni a versenytársaidon, akkor első lépésként legyen neked a legprofibb honlapod. A honlapod a céged legjobb értékesítője kell legyen.

 

Ideastyle

 

A weboldalad kell, hogy legyen a legjobb értékesítőd!

Biztosak vagyunk benne, hogy ha bejön hozzád egy vevő akkor a lehető legjobb módon szeretnéd kiszolgálni. Lesed minden kívánságát és igyekszel megoldani a problémáját és a legjobb ajánlatot fogod neki tenni... A termékedet / szolgáltatásodat a lehető legérzékletesebb módon fogod bemutatni és örömmel fogják tőled megvásárolni... Ha így teszel akkor valószínűleg Te vagy a céged legjobb értékesítője és nagy aránnyal kötöd meg az üzleteidet.

Régen a személyes kapcsolatok határozták meg az üzlet menetét, viszont az internet térhódításával és a Covid okozta változások komoly változásokat hoztak az üzleti életben. Ma már elsőnek nem az üzleted ajtaján kopogtatnak, hanem a weboldaladat nyitják meg és a honlapod feladata, hogy a céged legjobb értékesítője legyen, ha azt akarod, hogy a potenciális vevő ne máshol vásároljon.

 

Ideastyle

 

Miért van szüksége a cégednek professzionális weboldal készítésre?

Te megelégszel a középszerűséggel és kivárásra játszol vagy a piacod legjobbja akarsz lenni és ezt meg is akarod mutatni a vevőidnek?

Azt akarod, hogy a Te cégedet találják meg a keresőben elsőnek és ne a konkurenseidet? Hogy téged gondoljanak a piac szakértőjének?

Ha ezekre ak kérdésekre igen a válaszod akkor neked olyan professzionális weboldalra van szükséged, amely méltóan képvisel a piacon, amely eladja a termékeidet / szolgáltatásaidat és hozza az eredményeket.... Ha már unod a helyben járást és valami igazán profira vágysz!

 

Ideastyle

 

Mi elkészítjük neked a Te professzionális weboldalad!

Egy professzionális weboldal készítése komoly feladat és alapos felmérést igényel. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen hozzáadott értékekkel tudunk neked segíteni és milyen kiaknázatlan területekben tudunk neked segíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.