Ideastyle - weboldal készítés, marketing, reklámfilm, arculattervezés
Ideastyle
Ideastyle

Több mint weboldal...

Minden grafikai és fejlesztési munkánknál nagyon fontosnak találjuk, hogy az adott ügyfél, vagy vállalkozás működését, és szolgáltatásának színvonalát tükrözze egy projekt. Nincs kiemelt ügyfél...

Ideastyle

marketing

Ideastyle

Több, mint weboldal...

Minden grafikai és fejlesztési munkánknál nagyon fontosnak találjuk, hogy az adott ügyfél, vagy vállalkozás működését, és szolgáltatásának színvonalát tükrözze egy projekt. Nincs kiemelt ügyfél... mindegyik fontos. Mindegyik más.

Rengeteg hiba kijön mire befejezünk egy projektet, nem is beszélve a közben felmerülő ötletekről, változtatásokról. De szerintetek ez csak nekünk hasznos?

Ezek végtelen lehetőséget adnak nekünk, végtelen lehetséges kimenetellel, de tapasztalataink alapján a megrendelő is nagyon sokat tanul saját vállalkozásáról menet közben.

 

Értéket adunk

Bizony előfordul hogy az online megjelenése jobbat tükröz, mint ami az igazságot fedi. Azt gondolnánk ez hátrány is lehet, de ha jobban belegondolunk, ez egy szintugrás alapja...

A poros műhely ki lesz takarítva, a morcos szalon új dekort kap, a cukrász finomabbat süt, és még sorolhatnám, de egy közös lesz mindegyikükben...az ügyfeleik, vásárlóik több gondoskodást és jobb kommunikációt kapnak. Ez így megy. Értéket adunk, amivel vállalkozásuk értékét növelik, és a kliens értékét növelik.

Ideastyle

 

A változtatás képessége

Webshopnál lehetnek szállítási vagy fizetési kérdések, de lehet hogy ez nem csak a webshop fejlesztésénél merül fel, hanem a vállalkozás is megkíván egy új stratégiát, ügyfélbarátabb folyamatot.

Sok szegmenst vizsgálunk, piacelemzés és konkurencia elemzés mellett, amik eddig lehet nem is kerültek sosem szóba , de most új értelmet nyernek egy adott cég működésében.

 

Mindez a gyakorlatban...

Csináltunk egy bemutatkozó weboldalt egy fóliás cégnek, akik egy kis garázsban működtek, és nem volt sok ügyfelük. Annyira elegánsra sikerült, hogy azt mondták nekünk 2 hétig pakoltak és pucolkodtak mire be mertek engedni ügyfelet oda. Egyszerűen belátták, hogy ha színvonalas szolgáltatást akarnak nyújtani, és valaki megtalálja őket a neten, nem fogadhatjáka klienseket úgy minteddig , mert nem erre számítanak. Amire az oldaluk alapján számítanak az több megbízást és jobb forgalmathoz nekik.

Merj változtatni, merj lépni, mert sokkal többet ad Neked mint gondolnád.

Ideastyle

Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.