Google Ads kezelés - Google hirdetés kezelés
Ideastyle

Google ads kezelés - Magyar és nemzetközi tapasztalatokkal

Számodra fontos, hogy egy olyan profi kezelje a hirdetéseidet / kampányaidat, aki minden nap azon dolgozik, hogy kevesebb költségből többet hozzon ki neked?

Szeretnéd, hogy ha a szakértőt telefonon elérhetnéd, át tudnád beszélni a tapasztalataidat és közösen ötletelhetnétek?

Jó hírünk van, mert mi így dolgozunk!

Google Ads szakértőnk évek óta erre a területre szakosodott és fő motivációja, hogy olyan kampányokat készítsen, melyek a lehető legalacsonyabb kattintási költségből a lehető legtöbb vásárlót hozza az ügyfeleinknek.

Ügyfeleink közvetlen szakértő kollégánkkal beszélhetnek, találkozhatnak és közösen ötletelhetnek. Egy olyan munkatárs áll rendelkezésedre, aki egy piacvezető londoni cégnél nagyvállalatok Google Ads fiókjainak kezelésén és optimalizálásán dolgozott és most az a célja, hogy kint alkalmazott tudásokkal segítsen a magyar vállalkozásoknak is.

IdeaStyle

Google Ads kezelés - munkafolyamatunk:

Pontosan meghatározzuk a céljaidat, megvizsgáljuk, hogy ki a célcsoportod és megtervezzük a kampányodat. A közös munka során igyekszünk a legnagyobb hatékonysággal dolgozni és rendszeres visszajelzéseket fogunk kérni tőled, hogy mit tapasztalsz, mennyi és milyen megkereséseid vannak, milyen mikor érzed hatékonyabban, milyen problémás réteggel találkozol...

A közös munka során folyamatosan finomhangoljuk a visszajelzéseid alapján a hirdetést, optimalizáljuk a kampányaidat és folyamatos kimutatásokat küldünk neked.

Szükséged van Google Ads kezelésre?

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Ha nyitott vagy rá, találkozzunk és beszéljünk a céljaidról, vágyaidról és mi felvázoljuk, hogy hogyan tudjuk ezeket elérni.

Célunk, hogy úgy kezeljük Google Ads hirdetési fiókodat, hogy az a legtöbb bevételt hozza neked.

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70 953 7314
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.