Termékkatalógus rendszer fejlesztés jól strukturált felépítésben
Ideastyle

Katalógus rendszer a termékeidnek


Ha nem szeretnél webáruházat, de szeretnéd, hogy a termékeid struktúráltan fent legyenek a weboldaladon kategorizált, szűrhető módon, akkor a katalógus rendszer neked való!

Egyedi arculatú és rendkívül felhasználóbarát rendszert készítünk neked, mely rendkívül strapabíró. A vásárlóid árajánlatokat kérhetnek be tőled a honlapon keresztül, melyek emailes formában jelennek meg nálad.

Annak érdekében, hogy a vásárlók megtalálják az ideális termékeket, a termékkategorizálásra és szűrésre nagy figyelmet fordítunk a tervezés során. Éppen ezért teszünk bele egy chechboxos szűrőrendszert, mely rendszerint a baloldalon jelenik meg és lehetővé teszi, hogy a felhasználók 2-3 másodperc alatt megtalálják a számukra ideális termékeket.

IdeaStyle

Miben segít neked a katalógus rendszer?

Lehetőséget biztosít arra, hogy minden termékedet megjelenítsd a weboldalon, ugyanakkor nem kell bajlódnod a webáruházakkal kapcsolatos feladatokkal, de a vásárlóid a termékadatlapokon található üzenetgomb segítségével árajánlatot kérhetnek tőled.

Nívósabb képet fest a cégedről és ez nagyban elősegíti az üzleti növekedésedet. Az iparágadban is rangosabb pozíciót foglalhatsz el egy elegánsan kialakított katalógus rendszerrel.

Az adminisztrációs felületben a termékek feltöltése egyszerű és lehetőség van termékek tömeges feltöltésére vagy tömeges módosítására is.

IdeaStyle

Legyen profi katalógus rendszere cégednek!

Segítünk neked, hogy a legfelhasználóbarátabb és legprofibb megjelenésed legyen. Egy ingyenes tanácsadás keretein belül felmérjük az igényeidet, ötleteket és inspirációkat adunk. Velünk közvetlen és dinamikus lesz a munkakapcsolatod. A célunk, hogy a lehető legtöbbet adjuk hozzá vállalkozásodhoz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd le gondolataidat, céljaidat és egyeztessünk egy találkozót.

Success! Your message has been sent successfully.

Kerüljünk kapcsolatba!

Elismerő vélemények:

Ideastyle

Kapcsolat:

Ideastyle Professional Kft
1135 Budapest
Szegedi út 50-52

+36 70/613-0233
info@ideastyle.hu

Kövess:

  • Ideastyle instagram
  • Ideastyle facebook
  • Ideastyle youtube

© All rights reserved.