fbpx
Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Rólunk

Cégedhez olyan innovatív és egyedi hozzáadott értéket adunk, mellyel minőségibben, elegánsabban és sikeresebben képviselheted magad az online felületeken. Célunk, hogy olyan színvonalas szolgáltatást nyújtsunk vállalatodnak, mellyel garantáltan eléred céljaidat.

Ideastyle
Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Puszta Richárd

Head of Ideastyle

A hobbim a munkám és szeretem azt, amit csinálok. Specialitásom, hogy olyan marketingstratégiákat tervezzek meg, mellyel lényegesen megnövelem céged bevételeit. Több találmányom is van, és 2018-ban az Y modell című könyvben is megjelentem, melyben sikeres vállalkozók inspirálnak fiatalokat.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Ámon Olivér

Head of Ideastyle / Producer

Több éve foglalkozom olyan saját produkciós extrém reklám és vírusvideók forgatásával melyeket már több száz millió ember nézett meg. Fő szakterületeim: autoversenyzés, filmgyártás, kaszkadőrködés. Az elmúlt években több filmben, sorozatban is szerepeltem.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Kovács Krisztián

UX / UI designer

2003 óta foglalkozom grafikával, több neves reklámügynőkségnél dolgoztam multi cégek digitális megjelenésén. Alkottam játékfelesztésben, animációban, több nagyobb produkcióban. Elvégeztem a MOME UX képzését, így felhasználói élményeket is tervezek. Minden érdekel, ami alkotás.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Kovács Zsuzsanna

Marketing manager

Tapasztalt marketingesként, fiatalos szemléletemmel olyan meglátásokkal segítem a csapatot, amivel rendkívüli számokat érhetünk el a cégednek. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy 1280%-os növekedést sikerült elérnem kevesebb mint 2 hét alatt.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Ihring Róbert

Senior consultant

A marketing szerepe az eladó értékeit kommunikálni a vevő felé. Ma ezt hatékonyan videóban lehet, interneten keresztül. Ezért örülök, hogy az ország egyik legprofibb cégének sikereiben lehetek részes. Sokféle tapasztalatom van, sokféle cég működését láttam; viszont a jövő sikerének záloga az innovatív, fiatal, céltudatos csapat. Ezért az Ideastyle.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Ámon Angéla

Consultant

Évek óta dolgozom pszichológusként, emellett foglalkozom Hellinger-féle családállítással, hipnoterápiával. Nagyon örülök, hogy részese lehetek Ideastyle csapatának, ahol fő tekéveknységi köröm a szervezetállítás – ami egy olyan nemzetközileg is elterjedt, rendkívül magas hatásfokkal rendelkező technika, melynek segítségével egy csoport (legyen szó kisvállalkozásról, vagy akár egy nagyobb cégről) maximalizálhatja a hatékony együttműködését, és így növelheti teljesítményét.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Puszta Dávid

Project manager

Élsportolóként és többszrös magyar bajnokként megtanultam, hogy egy csapatban mindenkinek megvan a maga szerepe és hagyni kell kibontakoztatni az emberek egyéniségét és úgy összehangolni őket, hogy kiváló végeredményt alkothassunk együtt.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Geluh Roxána

Makeup artist

Gyermekkorom óta foglalkoztat a divat és a smink világa. Eseményekhez és forgatásokhoz készítek professzionális sminkeket. A sminkelés során kihangsúlyozom az arc előnyeit, vendégeim saját stílusának megfelelően. Számomra is öröm, mikor elégedetten szemlélik a végeredményt.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Kőrösi Tamás

Photographer

A legfontosabb számomra, hogy szeretem, amit csinálok. Kitartóan, türelmesen, nyitottan és figyelmesen szemlélem a világot mint egészet, annak részleteit és legapróbb rezdüléseit. Energikusan és életvidáman viszonyulok hivatásomhoz, ami szenvedélyemmé vált.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Bacsa Áron

Cameraman

Gyermekkorom óta foglalkoztat a fotózás és a videó gyártás. Több hazai és külföldi versenyen, pályázaton remekeltem már. Tudásomat egy remek csapat részeseként kamatoztathatom ahol minden munkában ki tudom élni kreativitásom.