Ideastyle - Kiterjesztett valóság

Mi is az a kiterjesztett valóság?

Ideastyle
Ideastyle - Kiterjesztett valóság

A kiterjesztett valóság (angolul augmented reality, AR) a valóság egyfajta virtuális (látszólagos) kibővítése. Egy alkalmazás segítségével egy kiterjesztett valóságos tartalommal ellátott grafikai elemre ha rávisszük a telefonunk kameráját, akkor virtuális elemeket láthatunk. Például gombokat egy névjegykártya oldalán melyekre kattintgathatunk vagy egy 3 dimenziós autót vagy egy komplett kertesházat.

A kiterjesztett valóság segítségével egyetlen kép képes bemutatni egy egész ingatlant, kőolajtelepet, autót vagy akár egy földalatti gépészeti rendszert is. A segítségével minden területen meg lehet növelni az értékesítést.

A kiterjesztett valóság a legújabb és legmodernebb marketing eszköz, mely segítségével robbanásszerűen lehet belekerülni a köztudatba mivel rendkívüli technikai újdonságról beszélünk mely lenyűgözi a felhasználót, aki tovább mutogatja ismerőseinek ezáltal vírus szerűen terjed a hír az adott cégről aki a kiterjesztett valóságot alkalmazza.

A kiterjesztett valóságban végtelen megjelenítési lehetőség van. Egy képen akár megjelenhet egy 3 dimenziós obijektum (ház, ember...) vagy elindulhat egy videó de akár interaktív gombokat és komplexebb programokat is bele lehet rakni.


Bemutató videó

IdeastyleFelhasználási területek

Ideastyle

A kiterjesztett valóság számos felületen felhasználható. Lehet egy saját névjegykártyád, mely térbeli kattintható gombokkal rendelkezik vagy egy szórólapod melyen elindul egy videó, de lehet karszallagod is mely egy térképet mutat meg és akár egy egyedi program fejlesztésében is segítségedre lehetünk.

Ideastyle

Egyedi névjegy

Ideastyle

Névjegykártyád mellett a térben kattintható gombok jelennek meg.

Bővebben

Ideastyle

Videós megjelenés

Ideastyle

Egy grafika helyén elindul a videód kiváló felbontásban és hanggal együtt.

Bővebben

Ideastyle

3D-s modellek

Ideastyle

Egyedi, körbejárható modell jelenik meg. Akár egy ingatlan, autó...

Bővebben

e-max.it: your social media marketing partner