fbpx
Ideastyle
Ideastyle

Rólunk

Cégedhez olyan innovatív és egyedi hozzáadott értéket adunk, mellyel minőségibben, elegánsabban és sikeresebben képviselheted magad az online felületeken. Célunk, hogy olyan színvonalas szolgáltatást nyújtsunk vállalatodnak, mellyel garantáltan eléred céljaidat.

Ideastyle
Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Puszta Richárd

Head of Ideastyle

A hobbim a munkám és szeretem azt, amit csinálok. Specialitásom, hogy olyan marketingstratégiákat tervezzek meg, mellyel lényegesen megnövelem céged eredményeit. Számomra legfontosabb, hogy kimagaslóan szolgáljuk ki ügyfeleinket és közvetlen kapcsolatot építsünk ki velük. Értéket teremtünk és ezek az értékek számokban is komolyan megmutatkoznak. Számos nagy márkánál tettük le a névjegyünket és olyan eléréseket hoztunk, melyek több kategóriában is piacvezetőek. 2018-ban az Y modell című könyvben is megjelentem, melyben fiatal sikeres vállalkozókról inspirálnak fiatalokat.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Puszta Dávid

Account manager

Élsportolóként és többszrös magyar bajnokként megtanultam, hogy egy csapatban mindenkinek megvan a maga szerepe és hagyni kell kibontakoztatni az emberek egyéniségét és úgy összehangolni őket, hogy kiváló végeredményt alkothassunk együtt.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Ámon Olivér

Producer

Több éve foglalkozom olyan saját produkciós extrém reklám és vírusvideók forgatásával melyeket már több száz millió ember nézett meg. Fő szakterületeim: autoversenyzés, filmgyártás, kaszkadőrködés. Az elmúlt években több filmben, sorozatban is szerepeltem.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Kovács Krisztián

UX / UI designer

2003 óta foglalkozom grafikával, több neves reklámügynőkségnél dolgoztam multi cégek digitális megjelenésén. Alkottam játékfelesztésben, animációban, több nagyobb produkcióban. Elvégeztem a MOME UX képzését, így felhasználói élményeket is tervezek. Minden érdekel, ami alkotás.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Dohar István

Account manager

Profi sportolói karrierem során megtanultam, hogy mekkora szerepe van a csapatmunkának és az együttműködésnek. Minden nap egy új kihívás, és minden ügyfél egyedi, ezért a megoldásoknak is mindig egyénre szabottaknak kell lenniük. Az Ideastyle is ezeket az elveket képviseli, és arra ösztönöz, hogy az ügyfélközpontúság mellett, valós értékeket és a megbízóink céljait érjük el minél gyorsabban és eredményesebben.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Mualim A. Krisztián

Programer

A szakmámban az tetszett, és tetszik is a legjobban, hogy a gondolataim megelevenednek a képernyőn. Számomra, és szerintem sokak számára a webfejlesztés is egyfajta művészet. Az Ideasytle az egyedi grafikai tervezéseknek, és animációknak köszönhetően, lehetővé teszi, hogy olyan oldalakat programozzak le, amit előtte még sosem láttak szemek!

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Litkei Renáta

Designer

Szeretem a szépet és nagyon szeretek alkotni, ezért már több, mint tíz éve foglalkozom grafikával. Sosem volt kérdés, hogy ez legyen a hivatásom, hiszen így naponta új, kreatív kihívásokkal találkozhatok. Az igényes, ötletes és különleges megoldásokra törekszem.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Ihring Róbert

Marketing Kontroller

A marketing szerepe az eladó értékeit kommunikálni a vevő felé. Ma ezt hatékonyan videóban lehet, interneten keresztül. Ezért örülök, hogy az ország egyik legprofibb cégének sikereiben lehetek részes. Sokféle tapasztalatom van, sokféle cég működését láttam; viszont a jövő sikerének záloga az innovatív, fiatal, céltudatos csapat. Ezért az Ideastyle.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Vörösházi Jázmin

Account manager

Sokéves sportpályafutásom révén mindig a legtöbbet szeretném kihozni magamból. Nagyon fontos számomra a folyamatos tanulás, illetve a sokoldalúság, így a marketing tanulmányaim mellett, rövidesen egy edzői diplomát is magaménak tudhatok. Imádok csapatban dolgozni, az Ideastyle-nál pedig remek közösség tagja lehetek, mindeközben napról-napra egyre több tudást és tapasztalatot szerezhetek a marketing területén. Bármilyen projektről is legyen szó, igyekszem tudásom legjavát nyújtani.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Geluh Roxána

Makeup artist

Gyermekkorom óta foglalkoztat a divat és a smink világa. Eseményekhez és forgatásokhoz készítek professzionális sminkeket. A sminkelés során kihangsúlyozom az arc előnyeit, vendégeim saját stílusának megfelelően. Számomra is öröm, mikor elégedetten szemlélik a végeredményt.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Kőrösi Tamás

Photographer

A legfontosabb számomra, hogy szeretem, amit csinálok. Kitartóan, türelmesen, nyitottan és figyelmesen szemlélem a világot mint egészet, annak részleteit és legapróbb rezdüléseit. Energikusan és életvidáman viszonyulok hivatásomhoz, ami szenvedélyemmé vált.

Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

Bacsa Áron

Cameraman

Gyermekkorom óta foglalkoztat a fotózás és a videó gyártás. Több hazai és külföldi versenyen, pályázaton remekeltem már. Tudásomat egy remek csapat részeseként kamatoztathatom ahol minden munkában ki tudom élni kreativitásom.

Ideastyle Ideastyle
Ideastyle

Vincze Dániel

Cameraman

A videózás eleinte kizárólag az autók iránti rajongásom kiteljesedése volt. Csupán egy hobbi, ami kezdett átalakulni. Idővel egyre több energiát fektettem bele, és igyekeztem minden lehetőséget megragadni a készségeim fejlesztésre. Megismerni és elsajátítani a videókészítést, és a szakma minden apró fortélyát. Az első komoly ügyfél után vált biztossá, hogy hivatásként is működhet a videókészítés és megéri a befektetett időt és energiát.

Elismerő vélemények: