Ideastyle - Kiterjesztett valóság

1. LÉPÉS: 3D-s modellezés.

Amit megszeretnél jeleníteni 3D-ben az be van-e már modellezve? Ha nincs akkor nekünk kell bemodellezni illetve megrajzolni 3D-ben.

Arra törekszünk, hogy a modell a lehetőségekhez képest a legélethűbb legyen.

A modellezéshez pontos paraméterekre van szükségünk annak érdekében, hogy precízen rekonstruálni tudjuk.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

2. LÉPÉS: Fejlesztés, programozás

A kiterjesztett valóságban a 3D-s modelled azokon a telefonokon és tableteken lesz elérhető, melyekre fel van telepítve az alkalmazásunk. Úgy fog tűnni, mintha tényleg ott lenne egy pl.: egy autó, körül is járhatod, bele is nézhetsz, de mindezt csak okos eszközökön.

Egy darb névjegykártya mértű kép elég ahhoz, hogy be tudj mutatni például egy ingatlant.

Az elkészülési idő itt projektenként változó. Döntően befolyásolja a modell összetettsége.

Ideastyle

A kiterjesztett valóság kiemelkedő értéket ad cégednek!

Ideastyle

Az a cég aki használja termékének vagy szolgáltatásának bbemutatásához / értékesítéséhez a kiterjesztett valóságot, garantáltan lenyűgözi ügyfeleit, akik nagyobbb eséllyel döntenek a vásárlás mellett.

Mellesleg az ügyfél egy névjegykártya méretű lapon haza is viheti a modellt és letöltheti az alkalmazást, tovább mutogatva az ismerettségi körében. Hatásosan alkalmazva a kiterjesztett valóságot exponenciális növekedést lehet elérni egy cég életében, mely garantáltan a profit növekedését eredményezi!

Vállalkozásod megítélésében is hatalmas szerepet játszik, hogy mekkora figyelmet fordítasz a technikai újdonságokra, milyen minőségben prezentálod termékedet vagy szolgáltatásodat. A kiterjesztett valóság egy olyan forradalmi marketing eszköz mely versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciával szemben.

Dolgozzunk együtt, írj nekünk!

Ideastyle

A mai kor egyik legmodernebb technológiájának segítségével olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk neked, mellyel magasabb szintre emelheted vállalkozásod marketingkommunikációját, ügyfeleidet lenyűgözheted és megnövelheted céged bevételeit.
Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös munkát!

1: Alap adatok


e-max.it: your social media marketing partner