1. LÉPÉS: CÉLMEGHATÁROZÁS

Az arculattervezés előtt fontos, hogy pontosan megválaszokat kapjunk az alábbbi kérdésekre: Mil a céged tevékenységi köre, kik a célközönséged? Mit szeretnél nekik eladni (szolgáltatás vagy termék?, milyen korosztályt szeretnél megfogni?

Mindenképpen szükséges egy kis piackutatás. Fel kell mérni, hogy mire van igénye a célcsoportodnak, plusz meg kell nézni a konkurenciát is és utána kezdhetünk el tervezni.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

2. LÉPÉS: MEGBESZÉLÉS

Egy személyes találkozó keretein belül felvázolod nekünk elképzeléseidet.

Itt végig vesszük a fenti kérdéseket és közös ötletelés után felvázolunk egy koncepciót. Itt sokat fogunk beszélgetni a kommunikációról, hogy az arculatodnak mit kell kommunikálni az emberek felé és ezt hogyan.
Belemélyedünk kicsit a színek pszichológiájába, a formai világokba és amikor közös nevezőre érünk, elkezdjük a tervezést.

Ideastyle

3. LÉPÉS: Tervezés

A honlapod akár 5-7 munkanap alatt is elkészülhet!

A harmadik fázisban elkezdünk kielemezzük konkurenseid arculatát és elkezdünk egy teljesen egyedit rajzolni és tervezni neked. Egy arculat elkészítése rendkívül komoly odafigyelést igényel. Ez általában 2-4 hét szokott lenni.

Minden tervezési szakasz végén bemutatjuk munkánkat és mögöttes koncepcióját. Ilyenkor ezt mindig átbeszéljük és kívánalmaidnak megfelelően haladunk tovább.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

4. LÉPÉS: ÁTADÁS

Amikor elkészülünk a teljes arculattal erről készítünk neked egy kis arculati kézikönyvet, a grafikai elemeket vektorosan és raszterizált formátumba adjuk át neked.

Egy olyan professzionális arculatot tervezünk neked, mellyel vállkozásod minőségi módon jelenhet meg bármilyen felületen és célcsoportodban határozott szimpátiát okoz.

Digitális nyomdai stúdiónkbban minden első rendelésbből 10-15%-os kedvezményt adunk, ha arculatodat nálunk rendeled meg. Ráadásul az első 100 darab névjegykártyádat ajándékba kinyomtatjuk!

Célunk, hogy a maximumot nyújtsuk neked!

Ideastyle

Vállalkozásod megérdemel egy profi logót? Írj nekünk!

Ideastyle

e-max.it: your social media marketing partner