1. LÉPÉS: CÉLMEGHATÁROZÁS

Mit vársz el leendő honlapodtól? Ügyfélszerzés?
Szolgáltatást vagy terméket szeretnél promótálni?

Ki a honlapod célcsoportja, kiket szólítanál meg? A célkitűzés az első és legfontosabb lépés annak érdekében, hogy leendő weboldalad sikeres legyen.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

2. LÉPÉS: MEGBESZÉLÉS

Email-en vagy telefonon pár kérdést felteszünk neked, hogy lássuk nagy von alakban elképzeléseid, majd egyeztetünk egy személyes találkozót, amire már  ötletekkel és tervezetekkel  is készülünk neked. 

Átbeszéljük a honlapod szerkezetét, összeírjuk a funkciókat, meghatározzuk a célcsoportokat és azokat a marketingeszközöket, melyekkel megszólítjuk őket.

Ha szimpatikusak vagyunk neked, megállapodunk és elkezdjük a közös munkát.

Ideastyle

3. LÉPÉS: Tervezés és Fejlesztés

Ebben a szakaszban nekiállunk tervezni és programozni. A saját szerverünkön készítünk neked egy ideiglenes hozzáférést, ahol nyomonkövetheted a folyamatot.

Konzultálunk a látványtervekről és igényeidhez mérten módosítjuk azokat. Majd mikor elkészültünk honlapoddal, szervezünk egy megbeszélést és végigvesszük pontról pontra.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

4. LÉPÉS: Átadás, betanítás

Amikor elkészülünk honlapoddal, feltesszük a te szerveredre és beélesítjük, majd megtanítunk a rendszer használatára.

Egy olyan admin felütetet nyújtunk neked, mely könnyen kezelhető és lehetőséged lesz mindent módosítani a weboldaladon, cikkeket, képeket, videókat felrakni egyaránt.

A honlapra 2 év garanciát is adunk és folyamatosan elérhetőek vagyunk, ha bármilyen kérdésed lenne vagy később fejleszteni szeretnél!

A honlaphoz karbantartási szolgáltatásokat is felajánlunk, melynek segítségével weboldaladat megvédjük az esetleges támadásoktól és elvégezzük az aktuális frissítéseket is.

Ideastyle

A HONLAPOD 15-20 MUNKANAP ALATT ELKÉSZÜL!

Ideastyle

Mindössze egy alkalom elég ahhoz, hogy megtanítsuk az adminfelület használatát, mely rendkívül egyszerű és értelemszerű. Egy olyan profi weboldalt nyújtunk neked, mely nemcsak teljes egészében megfelel az aktuális online trendeknek, de megjelenésével maximálisan elnyeri a látogatók szimpátiáját!

A honlap fejlesztése után ha bármilyen segítségre szorulnál, keress minket bizalommal, és találunk megoldást bármilyen felmerülő új igényre. A munkánkra 2 év garanciát vállalunk, ami azt jelenti, ha bármilyen probléma van a honlappal, ami a mi hibánkból adódik, soron kívül és díjmentesen helyreállítjuk!

Példa honlapok,
melyek 15-20 nap alatt elkészülnek

VÁLLALKOZÁSOD MEGÉRDEMEL EGY PROFI WEBOLDALT?

Ideastyle

Több éves innovatív szakmai tapasztalattal a hátunk mögött és több száz sikeresen lezárt projekt után bátran állíthatjuk, hogy kitapasztaltuk azt, hogy mitől népszerű és szimpatikus egy honlap, hogyan kerülhetsz a kereső élére és, hogy hogyan tudjuk a legjobban megszólítani vele a célcsoportodat!

A közös munkánk során, csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked!

MIT TARTALMAZ EGY CÉGES HONLAP?

 • 100%-ig megfelel az aktuális online trendeknek
 • Minden mobileszközre optimalizálva van
 • Könnyen kezelhető adminfelület
 • Személyre szabott arculat - Megnyeri a célcsoportod szimpátiáját
 • Keresőoptimalizált
 • Űrlapkezelő program
 • Automatizálható hírlevél rendszer
 • Eseménykezelő program
 • Statisztikai felület
 • Galéria
 • Dinamikus elemek, boxok a kezdőlapon
 • Könnyen kezelhető dinamukis Slideshow program (Kezdőlap változó képei egyedi animációval)
 • 2 év garanciát vállalunk
 • 100%-os support szolgálat
 • Statisztikai felület
 • Facebook összekapcsolás, egyéb közösségi oldalak beágyazása
 • Igény szerint bármilyen extrát bele tudunk építeni a honlapba. (naptár, hírlevél, dinamikus elemek...)

A honlap kezelőfelülete rendkívül egyszerű – mintha egy szövegszerkesztőt használnál: könnyedén lehet változtatni rajta mindent. Egy ilyen weboldallal és a rendszeres blogolással rendkívül jó eredményeket lehet könnyedén elérni a keresőben.


MÁR CSAK EGY LÉPÉSRE VAGY A KÖZÖS MUNKÁTÓL, TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

Ideastyle

A lenti űrlapot tötsd ki, írj pár mondatot magadról, hogy körvonalazni tudjuk milyen honlapot is szeretnél. Amikor ez beérkezik hozzánk, elolvassuk és fehívunk telefonon. Egyeztetünk egy találkozót. A találkozón minden részletre kitérő tervezetet készítünk el, majd elkezdjük a közös munkát!

15-20 munkanap alatt elkészülünk honlapoddal, de ha neked SOS helyzet áll fent, van lehetőség 5-7 napos határidővel is lerendelni weboldalad.

e-max.it: your social media marketing partner