fbpx
Ideastyle
Ideastyle

Legyen elegáns portréfotód!

A mai világban gyakran van szüsége egy vezetőnek, vállalkozónak bizalmat keltő, mukáját és pozicióját kifejező üzleti portréfotóra .

Ez készülhet életszerűen munka közben természetességet és rátermettséget sugározva.
A felvételek készülhetnek stúdióban vagy ami a leghitelesebb a munkakörnyezetben. Felhasználási területe széleskörű: írott sajtó, média megjelenés, internetes felület, reklámagyag… a kommunikáció világában a fontos embereknek, vezető pozícióban lévő személyeknek rendelkezniük kell pár színvonalas portréfotóval különböző médiafelületek számára.

Ideastyle

Elegancia

Az üzleti fotó készítésénél igen fontos szerepet kap a jó háttér az oda illő világítás a megfelelő mélységélesség és a helyes nézőpont megválasztása. Az elkészített portréfotó információt hordoz az adott személy munkájáról, bemutatja környezetét státuszát

A háttérben megjelenő tárgyak, formák és színek nem vonhatják el a figyelmet a főtémáról az emberről. Szerepük csak kiegészítés lehet a harmonikus tér létrehozásában.

Képviseld magad és cégedet profi módon! Legyenek elegáns portréfotóid!


Kerüljünk kapcsolatba!

Küldés
Ideastyle

Portréfotózás

Profi portréfotókat készítünk rólad és a csapatodról is. A fotózás nálad vagy egy stúdióban történik. Fotózás után a képeket retusáljuk és befényeljük.

Fotózás közben segítünk, hogy oldott legyél és előnyös képek készüljenek.

Ideastyle

Elismerő vélemények: