fbpx
Ideastyle
Ideastyle

Social oldalak kezelése

„Aki nem kommunikál, az nem is létezik” ez teljes mértékben igaz a cégekre és általánosságba véve az üzleti életben is.

A közösségi média egy olyan eszköz, mely segítségével összekapcsolhatóak az emberek a cégeddel. Egy dinamikus “marketingkommunikációs csatorna”, ahol nem csupán elérheted a terméked / szolgáltatásod után érdeklődőket egy-egy promócióval, nyereményjátékkal, hanem aktív kommunikációs kapcsolatot létesíthetsz kedvelőiddel.

Olyan közösséget építünk cégednek, amely később 100%-ig kamatoztatható vállalatod számára.
Ha rendszeresen, szimpatikusan publikálsz céged életéről, közösségépítés mellett óriási bizalmat építhetsz leendő vásárlóidban, ami hozzájárul céljaid és konverziós folyamataid teljesüléséhez!

Ha pedig extrém tartalmakra vágysz, ebben is tudunk segíteni!


Ideastyle


Felfuttatjuk facebook oldalad!

Feltételezzük Tei s azt akarod látni, amikor felmész a facebookra, hogy céged követői száma napról napra egyre jobban gyarapodik és eléréseid száma egyre magasabb.
Mi ebben is profi segítséget tudunk nyújtani!


Ideastyle


Facebook, Instagram és Youtube kezelés

A rendszeres, aktív bejegyzés közzététel során követőink lojálissá, érdekeltté válnak cégünk iránt és elköteleződnek márkánk mellett, ezáltal növeljük hűséges vevőink számát! A közösségi oldalakon való rendszeres kommunikációval létrehozunk egy olyan lojális közösséget, akik fejében a megfelelő, pozitív kép él vállalatunkról.

Írj nekünk üzenetet!


Kerüljünk kapcsolatba!

Küldés

Elismerő vélemények: