1. LÉPÉS: CÉLMEGHATÁROZÁS

Milyen jellegű weboldalt szeretnél?
Mi a weboldal célja? Egy egyedi rendszerről van szó vagy egy speciális automatizált professzionális online marketing rendszerről?

Ha ezekre a kérdésekre megvan a válaszod, jön a következő lépés.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

2. LÉPÉS: MEGBESZÉLÉS

Egy beszélgetés keretein belül meghatározzuk leendő weboldalad célját, átbeszéljük a funkcióit és hogy milyen marketing eszközökkel szeretnéd felfuttatni.

Fontos kitűzni rövid és hosszútávú célokat egyaránt! A weboldal összetettségétől függ, hogy 1 vagy több körös lesz a konzultációs találkozó, mielőtt neki kezdünk a fejlesztésnek.

Ha olyan rendszert szeretnél építeni, amivel már volt dolgunk (katalógus rendszer, apróhirdetés portál, közösségi oldal, kölcsönző oldal, társkereső... mi kész tervezettel készülünk az első körös megbeszélésre is!

Ideastyle

3. LÉPÉS: fejlesztés

A honlap fejlesztési ideje az adott rendszertől függ.

Egy professzionális fejlesztést több részre bontunk. Minden szakasz után egy rövid bemutatót tartunk akár személyesen vagy leteszteled otthon a számítógépeden.

A visszejelzéseidhez mérten alakítjuk a programot és a felületet, egészen addig, amíg egy olyan rendszert nyújtunk át, amivel teljesen meg vagy elégedve!

Minden fejlesztés előtt egy részletes specifikációt írunk, kizárva ezzel a váratlan félreértéses helyzeteket.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

4. LÉPÉS: ÁTADÁS

Amikor teljesen elkészültünk weboldaladdal találkozunk és megtanítjuk a rendszer használatát és beélesítjük a honlapot.

Az adminfelület betanítása általában egy alkalom alatt megvan. Ez a rendszer összetettségétől függ. Természetesen egy kezelési útmutatót is biztosítunk a rendszer mellé.

Az általunk fejlesztett rendszerekre garanciát adunk és lehetőséged van továbbfejlesztési lehetőségekre is a jövőben.

Ideastyle

Professzionális weboldalt szeretnél? Írj nekünk!

Ideastyle

A lenti űrlap kitöltésével körvonalazni tudjuk, hogy milyen honlapot is szeretnél. Miután kitöltötted az űrlapot,  fehívunk telefonon és egyeztetünk egy találkozót. A találkozón minden részletre kitérő tervezetet készítünk el,  majd  elkezdjük a közös munkát!

Általánosan 7-10 nap alatt készülünk el egy alap típusú honlappal, de SOS helyzet fennállása esetén van lehetőség 2 napos határidővel is lerendelni a weboldalad!

e-max.it: your social media marketing partner