Ideastyle - Kiterjesztett valóság

A videó megjelenése

Amikor ráviszed a telefon kameráját egy grafikai elemre (képre) akkor elindul a videó. Elindulhat egy síkban a grafikával vagy lehet valamilyen dőlésszöge, például a képre merőlegesen is megjelenhet.

Neked kell meghatároznod vagy együtt kell megtervezzük, hogy melyik képre vagy grafikára induljon el a videó. Azt a képet bármilyen (nem tükröződő) sík felületre kinyomtathatod és bármeddig sokszorosíthatod mert bárki ráviszi a képre a telefonját a videó mindig el fog indulni.

Ideastyle

Ideastyle

Fejlesztési idő: 5-12 munkanap.

Ideastyle

A következőképpen fog működni: Az alkalmazásunk segítségével ha ráviszed a telefon kameráját a képre, akkor elindul a videó. A kép lehet egy névjegykártya egyik oldala, szerepelhet egy termékdoboz oldalán vagy egy plakáton, szórólapon, mappán... A képet sokszorosíthatod és bárhol kinyomtathatod.

A kiterjesztett valóság segítségével elérhetővé válik számodra az is, hogy akár egy könyv borítója megelevenedik vagy a névjegykártyádon megjelenik a bemutatkozó videód. Ezzel a kreatív videós megjelenéssel jelentősen megnövelheted üzleti sikereidet és megfigyelheted, hogy a híred messzebbre száll, ha egy ilyen magasszintű technikai újdonságot építesz bele a vállalkozásodba.

A kiterjesztett valóság segítségével elérhetővé válik számodra az is, hogy akár egy könyv borítója megelevenedjen vagy a névjegykártyádon megjelenjen a bemutatkozó videód.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ideastyle

A közös munka első lépéséhez töltsd ki a lenti űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

1: Alap adatok


e-max.it: your social media marketing partner