1. LÉPÉS: CÉLMEGHATÁROZÁS

Volt már webáruházad vagy ez lesz az első?
Termékeiddel kapcsolatban végeztél-e piackutatást, igényfelmérést?

Milyen jellegű termékeket árulnál? Fogyasztási cikkeket, melyeket folyamatosan vásárolhatnak vagy tárgyakat, melyekre csak egyszer-egyszer van szüksége egy embernek?

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

2. LÉPÉS: közös tervezés

Pontosan meg kell határoznunk célcsoportodat, felmérni az ő igényeiket. Fontos tudni, hogy a termékeidet csak te árulod? Vagy többen is, hogyan pozícionálod árban?

Mi az a hozzáadott érték, amiért nálad érdemes megvenni az adott terméket és nem a konkurenciánál?

Gondosan végigvesszük az alap lépéseket, hogy stabil alapokra építsük webáruházadat és kommunikációdat.

Ideastyle

3. LÉPÉS: fejlesztés, konzultáció

Elkezdünk programozni. Kialakítjuk webshopod struktúráját. A fejlesztést végigkövetheted, mivel kapsz egy hozzáférést ahhoz a szerverhez ahol készül weboldalad.

A fejlesztés közben folyamatosan konzultálunk. Igényeidhez mérten változtatunk webáruházad megjelenésén és minden fejlesztési szakasz végén tesztelünk.

Egy webáruház fejlesztése általábban 4-5 hétig tart. Ezidő alatt elkészülünk az esetleges változtatásokkal is, ha erre van igényed.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

4. LÉPÉS: ÁTADÁS, betanítás

Miután teljesen elkészültünk webáruházad fejlesztésével és 100%-osan meg vagy elégedve vele, áthelyezzük éles szerverre a honlapot.

A webshophoz egy könnyen kezelhető adminfelületet nyújtunk, melynek használatát egy alkalom alatt meg tudjuk neked tanítani.

Ha a jövőben te szeretnét menedzselni webshopodat, segítünk abban is, hogy milyen keresőoptimalizálási szempontok szerint készíts termékleírásokat és egy segédprogram segítségével folyamatosan ellenőrízheted pozíciódat.

Ideastyle

Webáruházad 4-5 hét alatt elkészül!

Ideastyle

Az első találkozás alkalmával be fogunk neked mutatni webáruház modelleket és olyan kiegészítőket, melyekkel a webbshopon való időtöltés sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé válhat. Ezekkel az extrákkal lehet fokozni a látogatióit szimpátiáját és maximalizálni felhasználói élményeiket.

Az általunk készített webáruházakra 2 év garanciát vállalunk, ami azt jelenti, h bármiylen probléma van a honlappal, ami a mi hibánkból adódik, soron kívül és díjmentesen helyreállítjuk

pálda weáruházal
melyek 4-5 hét alatt elkészülnek

Céged megérdemel egy professzionális webáruházat?

Ideastyle

Több éves innovatív szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, már több, mint ötven webáruház rendszert terveztünk és viteleztünk ki. Rengeteg tapasztalatot szerztünk az elmúlt években és kitapasztaltuk, hogy milyen elemek kellenek ahhoz, hogy egy netes látogatóban maximálisan bizalmat keltsünk a termékeket áruló cég iránt és a lehető legnagyobb százalékban legyen a látogatóból vásárló.

A közös munkánk során csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Neked!

Számos webáruház rendszert terveztünk, az alap minimál stílustól egészen a komplex multifunkciós webshopokig. Ezeket a rendszereket egy személyes találkozón bemutatjuk részletesen, minden opcionális kiegészítővel együtt.

Már csak egy lépésre vagy a közös munkától, töltsd ki az űrlapot!

Ideastyle

A lenti űrlap kitöltésével körvonalazni tudjuk, hogy milyen webáruházat is szeretnél. Miután kitöltötted  fehívunk telefonon és egyeztetünk egy találkozót. Reméljük együtt fogunk dolgozni!

e-max.it: your social media marketing partner