1. LÉPÉS: CÉLMEGHATÁROZÁS

Milyen jellegű webes arculatot tervezzünk neked? Webáruhára, céges honlapra, egyedi rendszerre szeretnél tervezést?

Kék a célcsportod? Milyen termékeid vagy szolgáltatásaid vannak? Milyen korosztályt szeretnél megcélozni?

Weboldalad arculatán online sikerednek több, mint 50%-a múlhat, ezért érdemes minél pontosabban meghatározni céljaidat és fokozott figyelmet fordítani célcsoportod igényeire, hogy bizalmuk maximális legyen cégeddel kapcsolatbban.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

2. LÉPÉS: MEGBESZÉLÉS

A munkálatok elkezdéséhez nagyon fontos, hogy egy pontos képet kapjunk vállalkozásodról.

Kiemelt fontosságú, hogy megfogalmazd céljaidat leendő ügyfeleiddel kapcsolatban. Erre fogjuk alapozni az egész tervezést. Ezen a megbeszélésen felépítünk egy koncepciót.

Ideastyle

3. LÉPÉS: Tervezés

A tervezés szakasza előtt csinálunk egy kis konkurencia elemzést. Megnézzük, hogy versenytársaidnak milyen a webboldala, kielemezzük hiányosságaikat és ezeket összesítjük.

Mindezek tudatában egy olyan stabil alapokra épülő tervet készítünk neked, mely már tartalmaz olyan plusz elemeket, melyek versenytársaidál még nincsenek meg.

A tervezés időtartama a webboldal rendszerétől függ. - Nyílván egy céges weboldal terveit hamarabb elkészítjük, mint egy webbáruházét.

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

Ideastyle

4. LÉPÉS: ÁTADÁS

Amikor elkészülünk a tervekkel és ezek teljes mértékben elnyerik tetszésedet, az általad kívánt formában adjuk le a terveket.

Honlapod sikerét több, mint 80%-ban befolyásolja megjelenése! A mai világban már több millió weboldal van és az emberekben kialakult egy általános bizalmatlanság.
Egy profi arculattal bizalmat válthatsz ki látogatóidban és ezzel egy hatalmas lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy ügyfél legyen belüle!

Ideastyle

Maximális élményt szeretnél okozni látogatóidnak? Akkor dolgozz velünk!

Ideastyle

e-max.it: your social media marketing partner