fbpx
Ideastyle
Ideastyle

Katalógus rendszer a termékeidnek

Ha nem szeretnél webáruházat, de szeretnéd, hogy a termékeid struktúráltan fent legyenek a weboldaladon kategorizált, szűrhető módon, akkor a katalógus rendszer neked való!

Egyedi arculatú és rendkívül felhasználóbarát rendszert készítünk neked, mely rendkívül strapabíró. A vásárlóid árajánlatokat kérhetnek be tőled a honlapon keresztül, melyek emailes formában jelennek meg nálad.

Annak érdekében, hogy a vásárlók megtalálják az ideális termékeket, a termékkategorizálásra és szűrésre nagy figyelmet fordítunk a tervezés során. Éppen ezért teszünk bele egy chechboxos szűrőrendszert, mely rendszerint a baloldalon jelenik meg és lehetővé teszi, hogy a felhasználók 2-3 másodperc alatt megtalálják a számukra ideális termékeket.


Ideastyle katalógus rendszer készítés


Miért jobb a katalógus rendszer, mint egy sima honlap?

A weboldalon cikkek formájában tudsz új hírt vagy "terméket" felvinni. Ez nem struktúrált és nem sugall professzionális hatást egy olyan cégnél, amely termékeket forgalmaz.

A katalógus rendszer sokkal nagyon profizmust sugall és struktúrált felépítésének köszönhetően több ezer termék közül is könnyedén el lehet igazódni.

Ha feltöltöd a katalógus rendszeredbe a termékeidet, nem csak a komolyságod nő, de a Googleben is komolyabb helyezéseket érhetsz el. Rendkívül hangsúlyos szerepe van a keresőoptimalizálásban.


Ideastyle katalógus rendszer készítés


Miben segít neked a katalógus rendszer?

Lehetőséget biztosít arra, hogy minden termékedet megjelenítsd a weboldalon, ugyanakkor nem kell bajlódnod a webáruházakkal kapcsolatos feladatokkal, de a vásárlóid a termékadatlapokon található üzenetgomb segítségével árajánlatot kérhetnek tőled.

Nívósabb képet fest a cégedről és ez nagyban elősegíti az üzleti növekedésedet. Az iparágadban is rangosabb pozíciót foglalhatsz el egy elegánsan kialakított katalógus rendszerrel.

Az adminisztrációs felületben a termékek feltöltése egyszerű és lehetőség van termékek tömeges feltöltésére vagy tömeges módosítására is.


Ideastyle katalógus rendszer készítés


Legyen profi katalógus rendszere cégednek!

Segítünk neked, hogy a leg felhasználóbarátabb és legprofibb megjelenésed legyen. Egy ingyenes tanácsadás keretein belül felmérjük az igényeidet, ötleteket és inspirációkat adunk. Velünk közvetlen és dinamikus lesz a munkakapcsolatod. A célunk, hogy a lehető legtöbbet adjuk hozzá vállalkozásodhoz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd le gondolataidat, céljaidat és egyeztessünk egy találkozót.


Kerüljünk kapcsolatba!

Küldés
Ideastyle

Katalógus rendszer

Profi termékkatalógus rendszer, mely elbír több ezer kategóriát, terméket, képeket, mint egy webáruház csak vásárlási funkció nélkül.

Árajánlatkérő űrlapok segítségével a vásárlók érdeklődhetnek a termékekről.

Ideastyle

Elismerő vélemények: