fbpx
Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle
Ideastyle

marketing

Egy rosszul elkészített termékfotó, akár 60%-al képes a bevételedet csökkenteni.
De ugyan ennyivel lehet is növelni egy minőségi fotóval!

Ideastyle

Webáruház tulajdonosoknak az egyik legnehezebb feladatuk áthidalni a vásárló és a termék közti távolságot. A vásárló - a bolti személyes vásárlással ellentétben - itt nem tudja megfogni, megnézni a terméket: néhány kép alapján kell döntenie.

Ideastyle

Jó termékfotót nem helyettesíthetünk részletes leírással: a leírás csak kiegészítésre szolgál.
Nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy weboldalon jó minőségű fotók jelenjenek meg, hiszen a fotónak el kell mondania mindent az adott termékről, anélkül, hogy a leírást olvasnánk.

Milyen is egy jó termékfotó, mitől függ?

A tökéletes termékfotóhoz elsőként a termék jellegéből indulunk ki. Néhány fontos szempontot megemlítünk mik azok amik befolyásolják exluzív a termékfotó elkészítését:

  • Megvilágítás
  • Állvány
  • Háttér
  • Profi fényképezőgép, megfelelő objektívvel
  • Profi fotós

Mi az amivel mi többet tudunk hozzáadni?

A Mi feladatunk az, hogy olyan minőségi termékfotókat adjunk ki a kezünkből amivel egy webáruház, prémium és sikeres lehet.

Ideastyle

Mint ahogy egy térd műtétet sem bízzuk a háziorvosra, a fájó mandulánkat sem vele vetetjük ki, így nem biztos hogy egy esküvői fotós fogja megoldani termékfotózási igényeinket.

Ugyanis nem elég, ha valaki tud fotózni valamilyen szinten: ide marketing tudás, és speciális termékfotós ismeretek kellenek! A fotózás költsége, amit az "ismerős", vagy egy átlagos fotós csinál, sokszor csak ablakon kidobott pénz!
Neked miben segíthetünk?

Írd meg céljaidat, elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani azokat!

Küldés

Elismerő vélemények: